Diensten

Advies

Wij laten u graag prettiger wonen en werken. Met meer comfort in uw woning, een aangenaam werkklimaat en een gezonde omgeving om in te verblijven. Door slim te investeren, draagt u actief bij aan duurzaamheid en profiteert u tegelijk van een lagere energierekening.

Voor een optimaal functionerende klimaatinstallatie dient er een goede afstemming te zijn tussen de gebruikers, het gebouw en de installaties. Niet alleen tijdens het ontwerp maar ook bij het beheer van het gebouw dient hiermee rekening te worden gehouden.

Door wijzigingen in het gebouw of de organisatie kan de afstemming tussen gebouw en installaties minder optimaal worden. Hierdoor zullen de exploitatiekosten stijgen en zal het comfort in het gebouw afnemen, in extreme gevallen kan een slecht functionerende installatie zelfs gevaar opleveren voor de gezondheid en veiligheid van de gebruikers.

Venti Air speelt actief in op de vraag naar maatwerk en meedenken in oplossingen. Samen met de opdrachtgever een programma van eisen en gebruikerswensen opstellen om vervolgens tot een helder voorstel met technisch en financieel advies te komen, waarbij functionaliteit, duurzaamheid en energieoptimalisatie centraal staan.

Ontwerp

Dankzij onze ervaring en deskundigheid zijn we in staat om het gehele luchttransportontwerp te engineeren, waarbij het niet alleen gaat om de hoeveelheid te verplaatsen lucht, maar bijvoorbeeld ook over luchtdichtheid en niet te vergeten geluid. Het op strategische plaatsen wegdempen van het geluid als gevolg van luchtsnelheid is een vak apart.

En voor de goede orde: al hebben we de tekencapaciteit in huis, met hetzelfde plezier realiseren we het luchttransportplan dat door een ander is bedacht. Waarbij we in staat zijn om u geheel te ontzorgen op het gebied van planning en logistiek.

Realisatie

Voor de montage van een ventilatiesysteem staan wij altijd graag voor u klaar. Doordat wij met de beste producten, materialen en vakmensen werken, kunnen wij u altijd uitstekende garanties bieden op de montage van het ventilatiesysteem.

Wij vinden het zeer belangrijk dat onze klanten optimaal tevreden zijn over onze diensten en producten. Dit betekent dat wij de montage van het ventilatiesysteem uitvoeren tegen een zeer aantrekkelijk tarief. U mag bij ons dan ook altijd de meest gunstige prijs-kwaliteit verhouding verwachten wanneer wij zorgen voor de montage van het ventilatiesysteem.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw huidige installatie nog jaren meekan is het noodzakelijk om op de juiste momenten preventief onderhoud te verrichten.

Een goed werkende afzuiginstallatie zuigt vervuilde lucht af, zoals bijvoorbeeld vetdampen in de grootkeuken en zorgt tevens voor een prettig en gezonder werkklimaat in de horeca grootkeuken. Regelmatig onderhoud door onze grootkeukenmonteurs geeft de garantie dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw installaties optimaal blijft.

Als uw klanten in het restaurant nare geuren ruiken doordat de afzuiging in de horeca keuken niet goed werkt, is dat niet prettig voor uw klanten. Tevens krijgt u dan aanslag op het interieur in het restaurant en vet aanslag in de keuken. Want vetdampen komen omlaag als de afzuiging niet goed werkt.

Copyright © 2023 Venti Air | Algemene Voorwaarden